Grafenul Încălzire Electrică Vestă de Bărbați Și Femei Pot Purta Încălzire Vesta, USB Încălzire Vesta, Încălzire peste tot, Vesta

Produs nou

In stoc

1000 Produse

66.25lei

90.76lei

Descriere:

*Încălzire în condiții de siguranță: 5V nu inducție tensiune, doar 2 uscata tensiunea bateriei, încălzire continuă nu va deteriora pielea.De încălzire cu infraroșu, nu radiații nocive.

*Umanizat încălzire proiectare componente: blocul de încălzire este conceput pentru frig predispuse piese de gât, spate și umeri.

*Ușor să se spele: putere interfața de izolare rezistent la apa, masina de spalat poate fi liber pentru a curăța, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la curățarea de încălzire haine.

*Inteligent de control al temperaturii: trei încălzire unelte, cald viteze de 50 ° C, confortabil viteze de 40 ° C, de economisire a energiei de viteze de 30 ° C, poate fi pornit liber, inteligent de încălzire.

*1 minut de încălzire: încălzire pentru 1 minut și poate ajunge la 20-30 ℃ conservarea căldură.

*Echipat cu putere de buzunar, ușor pentru a merge afară.

*Instrucțiuni: plug in power bank, apăsați butonul de pornire timp de 3 secunde, începe de preîncălzire, și apoi rândul său, la temperatura medie de încălzire.Aveți nevoie pentru a conecta sursa de alimentare mobil în orice moment.

*Notă: instrucțiuni de curățare: 1. Mașina de spălat sau se spală de mână.Nu uscat cu mâinile.

*Sfaturi cald: Acest produs trebuie să fie conectat la sursa de alimentare mobil atunci când este cald.De încălzire se va opri automat după scoaterea.

Notă: Acest produs nu este echipat cu sursă de alimentare mobil și trebuie să fie furnizate de către tine.În scopul de a asigura utilizarea în siguranță și cel mai bun efect de încălzire, vă rugăm să asigurați-vă că pentru a utiliza mobile cu alimentare de 5 V / 2 o ieșire.

Caietul de sarcini:

Tesatura Nume: fibre chimice în amestec tesatura

Material compozitie: acetat fibre

Tesatura content: 100%

Stil: Liber

Funcție: să păstreze cald

Umplutura: Bumbac

Guler tip: V-gât

Model: solid de culoare

Potrivit sezon: toamna, iarna

Aplicabile vârstă: Adult

Aplicabile gen: Masculin / feminin

Adaptive exercitii fizice: mersul pe jos

Culoare: Negru

Marime: s, m, l, XL, XXL, XXL

Pachetul Inclus:

1*Sacou

Note:

Vă rugăm să rețineți

Despre dimensiunea:

Produsele sunt măsurate de mână, și nu poate fi o eroare de 1-3cm.Un centimetru (cm) = de 0,394 inch (in).Dacă ai probleme cu dimensiunea, puteți contacta echipa noastră de servicii clienți și vom fi la dispoziția dumneavoastră!

Despre diferența de culoare:

Din cauza abatere de culoare de afișare și diferite înțelegere personală de culoare, obiectul real poate diferi de cea din fotografie.

Etichete: jacheta fără mâneci pentru femei, top jacheta incalzita, grafen pulbere, jacheta de munte, sacou cald, Vesta, cobalt piatra, geaca barbati de iarna, căldură sacou, golf jacheta barbati
Numele Softshell Jacheta Incalzita
Tehnologia Materialelor -
Caracteristică usb încălzire vesta unitate de încălzire
NAME3 jacheta de iarna încălzire vesta
Numărul De Model -
Origine NC(de Origine)
Material Bumbac
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Prenume2 încălzit jacheta haine de blana
Gen BĂRBAȚI
Suport Dropshipping/en-gros
NAME4 Barbati Vesta De Îmbrăcăminte De Iarnă

Scrie o recenzie

Grafenul Încălzire Electrică Vestă de Bărbați Și Femei Pot Purta Încălzire Vesta, USB Încălzire Vesta, Încălzire peste tot, Vesta

Grafenul Încălzire Electrică Vestă de Bărbați Și Femei Pot Purta Încălzire Vesta, USB Încălzire Vesta, Încălzire peste tot, Vesta

3 Recenzii
14.47lei

Caracteristică: 100% de Brand nou și de înaltă calitate de înaltă calitate favoarea cutii sunt perfecte pentru orice ocazie.Ziua de nastere trimite flori, sărbătoare a trimite flori, flori de dragoste, flori de simpatie, festivalul de flori, decor acasă!Durabil și Ușor de a lua,portabil Decor pentru petrecerea Căsătorie,amuzant și plin de bucurie Material: Spuma Culoare: Ca imagine arată.Dimensiuni: Ca imagine arată.Pachetul inclus:

0 Recenzii
136.92lei

Accepta personalizare, vă rugăm să ne contactați, simplu, pret mai mic, chiar de la 0 Avem marimea 6XL, Dacă aveți nevoie de 6XL, vă rugăm să plasați o comandă pentru 5XL și nota 6XL în ordine.Puteți lăsa un comentariu în scopul de Genul tricou XXL si XL pantaloni scurți bun venit cu ridicata și dropshipping. 1.Jersey manșetă 2.Panouri laterale 3. Cauciuc negru cap zip pentru usor de deschidere/închidere 4.

1 Recenzii
50.15lei

Detalii produs: Nume: Chai Viața Farmecul Margele Metale: Autentic Argint 925 Dimensiuni : 11.52*11.63*7.65 mm Greutate : 2.34 g Orificiu : 4.5 mm Principala Piatră: Clear CZ Pachetului : 1 x Margele ( Bratari nu sunt incluse )

0 Recenzii
16.83lei

descriere produs 1.Materiale de calitate: acoperit cu strat oleofobic pentru amprente,pete, apă și ulei de rezistenta.Rezistenta la Impact este mai puternic. 2.Lipirea complet automate de adsorbție poate fi repetată de lipit 3.Complet transparent: foarte subțire, cu 99,9% de transparență care să permită o optimă, naturale experiență de vizionare. 4.Duritatea suprafeței: suprafața are o duritate de 8-9h,este

Produse similare